O AGENCIJI

Upoznajte nas

Iako se već dugi niz godina bavimo turizmom, zbog našeg načina razmišljanja i poslovanja mnogi nas nazivaju pionirima. Naš interes je puno širi od čiste prodaje smještaja, mi želimo stvoriti trend doživljaja kroz iskustvo. Mi smo motivirajući turistički konzultanti i ne gledamo na putovanje kao na običan obilazak mjesta, već Vam nudimo cjelokupni doživljaj destinacije. Konstantna suradnja s terenom omogućava nam potpunu kontrolu i brzu reakciju na svaku situaciju, te izradu jedinstvenih aranžmana za naše klijente. Također, program unutar aranžmana kroji se po Vašim željama i interesima, iskorištavajući dosadašnju ponudu s mogućnošću razvijanja i otkrivanja novih zanimljivosti. Želja za učenjem i konstantnim napretkom, entuzijazam, povjerenje, te briga i pažnja prema klijentu glavne su odlike našeg tima, a vodimo se motom: "Tantum vitae" - "Jednostavno život". Mi smo Vaši privatni turistički savjetnici za bezbrižna, unikatna i sigurna putovanja. Premda trenutno djelujemo kao internet agencija, u skorije vrijeme planiramo otvaranje ureda. Agroturizam putovanja j.d.o.o. nasljedna je firma Agroturistico obrta (2014. - 2018.).

Suradnja

Da bismo najbolje mogli saznati i prezentirati resurse, te ispričati kompletnu priču mjesta, regije ili destinacije potrebni su na suradnici na terenu. U nastavku se nalazi pozitivan primjer bliske suradnje na Žumberka. U suradnji sa Seljačkim domaćinstvom "PodŽumberak" i Hostelom Flores želimo Vas upoznati sa aranžmanima jednodnevnih izleta, te ponudama za dva i više dana u kojima Vam nudimo jedinstveni doživljaj našeg kraja, Žumberka. Životom u ovom predjelu i konstantnim ulaganjem u znanje o ovom kraju usavršili smo svoje vještine, te smo u mogućnosti pokazati i ponuditi najbolje od Žumberka. Od okusa i mirisa Žumberka, raznih radionica, planinarskih i biciklističkih tura, kulture, običaja i bogate povijesti ovog kraja možemo Vas provesti kao stručni voditelji koji će se pobrinuti o sveukupnom doživljaju. Žumberak kao takav ima široku lepezu ponude koja stvara interes svima koji vole svoje vrijeme provoditi upoznavajući nove lokalitete kroz razne aktivnosti. Ovu raznoliku paletu ponude, upotpunit će Vam tradicionalna kuhinja žumberačkog kraja s dodatkom modernog i noćenja u sobama Seljačkog domaćinstva "PodŽumberak" i Hostela Flores. Svaka soba odiše jedinstvenošću svojim uređenjem, šarenilosti i nazivom, tako da će Vaš boravak biti u potpunosti ispunjen.

Poslovna događanja

Za razna poslovna događanja, radionice, sastanke, seminare i sl, u svojoj ponudi imamo uređenu salu za seminare do 30-ak osoba. Ponuda sale uključuje: projektor i platno za projekciju, mogućnost korištenja prijenosnog računala, Wi-Fi mrežu, te kao dodatni sadržaj imamo uređaj za fotokopiranje i skeniranje. Za Vaše što bezbrižnije i opuštenije poslovno druženje, nudimo gastronomsku uslugu za vrijeme kraćih pauza i mogućnost organiziranja ručka kod nas ili u obližnjem restoranu.

Usluge vodiča

Premda se svaki naš program može obići samostalno, uvijek preporučamo korištenje usluga lokalnih vodiča ili pratitelja kako bi Vaš posjet bio što opušteniji i u potpunosti ispunjen.

Naš tim

Josip Klanfar

Incentive Travel Consultant

Anja Klanfar

Voditelj ureda

Kontaktirajte nas!