NAŠA PUTOVANJA

Zašto putovati s nama?

Osim što smo mladi i inovativni, usko razvijamo naše aranžmane s ljudima na terenu i s Vama, našim klijentima. Trudimo se pružiti sigurnost u svakom smislu te riječi, vjerodostojnost, sigurnost u putovanju, ponude, priče, napomene, brze intervencije i poštivanje dogovorenog. Suradnja s terenom nam je izuzetno važna zbog držanja koraka sa stvarnom ponudom, te isto tako i sa stručnim vodičima specijaliziranim za svoje lokalitete. Već ranije spomenuto razvijanje aranžmana s Vama, našim klijentima, omogućuje nam izradu pograma razrađenog po Vašim interesima i željama, te tako i jedinstvenog doživljaja tog istog.

Sigurnost prije svega

Stručni vodiči

Jedinstveno iskustvo

Naši programi

Kao takvi, programi se dijele na dvije osnovne grane: specijalizirani i kao programi turističkih obilazaka. Pod specijalizirane programe mislimo na programe u smislu događaja u određeno doba godine, radionice, team building i programe koji su posvećeni jednoj tematici oko koje se vrti glavna priča. Programi turističkih obilazaka su programi namjenjeni široj priči upoznavanja raznovrsne ponude. Normalno, to ne znači da i ti programi nisu specijalizirani, već su više zamišljeni kao opće upoznavanje destinacija, od kojih se kasnije može napraviti više ciljani program.

7 dana

Bio Farming

Želite naučiti nešto o organskom uzgoju povrća?

POGLEDAJ PROGRAM
7 dana

Dani jeseni na Žumberku

Noć vještica na Žumberački način

POGLEDAJ PROGRAM
8 dana

Žumberak – odmor za srce i dušu

Ovaj aranžman zamišljen je za sve osobe koje vole upoznati novitete kroz aktivnost, zdrave navike, gastronomiju i prirodu.

POGLEDAJ PROGRAM
7 dana

Zeleno srce Hrvatske

Uz priču o Žumberku, upoznat ćemo Vas sa njegovom okolicom, našim glavnim gradom i gorskom regijom, Gorskim kotarom.

POGLEDAJ PROGRAM
5 dana

Tisućljeća kulinarstva

XX. - XX.XX.2019.

POGLEDAJ PROGRAM
4 dana

Fotografske radionice na Žumberku

Imate fotoaparat i želite ga kvalitetno iskoristiti, te pritom naučiti nešto više i zabaviti se?

POGLEDAJ PROGRAM
4 dana

Janko Matko – Život kao roman

"Život kao roman"

POGLEDAJ PROGRAM
9 dana

Vjerski program

Vjerska baština Zagrebačke županije i njene okolice

POGLEDAJ PROGRAM
7 dana

Dani proljeća

"Zelena pluća Zagrebačke županije"

POGLEDAJ PROGRAM
5 dana

Uskrs na Žumberku

Tradicionalni Žumberački običaji u spoju s modernim, pružit će Vam jedinstveni doživljaj Uskrsa

POGLEDAJ PROGRAM

Što je uključeno u svaki program?

Prvo što bismo mogli spomenuti je komocija. Dani u našim programima nisu prenatrpani, već smo davali veliku važnost i Vašem vremenu. Daleko od toga da je premalo sadržaja, dapače, onako kako smo razvijali naše programe, došli smo do idealnog omjera između posjeta zanimljivostima, vremenskih "ograničenja" i slobodnog vremena, uzimajući u obzir sve faktore (stanje cesta, prosjek brzine, usputne zanimljivosti, radna vremena i dr.). Normalno je da svi mi imamo svoje navike tako da može doći i do malih odstupanja.

Gastronomija

Kako u našim aranžmanima želimo predstaviti potpuni doživljaj svakog kraja, jelo i piće spada među najvažnije elemente. Većina nas ima lijepa sjećanja na bakinu i maminu kuhinju, pa tako i svaka regija ima svoju tradicionalnu kuhinju i recepte koji se prenose s koljena na koljeno. Da bi dani bili slobodnijeg karaktera, baza naših programa su polupansioni.

Vodiči

Svako mjesto krije neke priče i zanimljivosti, a kako mi znamo reći: "Vrag se krije u detaljima". Ponekad, i ovako u životu, znamo prolaziti pored raznih fenomena i sadržaja, a da im neznamo značaj ili nismo toga niti svjesni. Zato su tu lokalni vodiči i znalci koji će nas uputiti u to, kako bi doživljaj svakog kraja bio potpun.

Tradicija

Po našem mišljenju, najbolja riječ koja bi je u potpunosti opisala je ostavština. Načini života, zanati, jelo i piće, odjeća i obuća, stilovi gradnje, sve su to djelovi priče o jednom kraju s kojima Vas želimo upoznati.

Ostalo

Ulaznice, degustacije, radionice, razne naknade, pristojbe i slično za sve sadržaje u sklopu naših programa. U biti, pokušavamo u cijenu uključiti sve što se nalazi u našim programima kako nebi bilo iznenađenja na licu mjesta i dodatnih nadoplata. U Vaše slobodno vrijeme ne ulazimo, tako da za taj dio nismo niti formirali cijene.

Pronašli ste nešto što vam se sviđa? Prijavi se još danas!